Nu har sommaren kommit och för många av oss väntar många sköna lediga dagar på Måsen. Midsommarhelgen blev ju en riktig rivstart med varmt väder och chans till härliga premiärbad i havet. Efter två annorlunda år med restriktioner samlade den traditionsenliga och efterlängtade midsommardansen både unga och gamla som dansade, spelade på chokladhjulet eller bara umgicks och hade kul.

Helgen innan midsommar hann vi även med en gemensam arbetsdag och som vanligt jobbades det på i bra takt i det sköna vädret. Erling Bengtsson gjorde sin sista arbetsdag på området efter många års engagemang i föreningen. Under Erlings tid i styrelsen var han bland annat med om att föra in traditionen med gemensamma arbetsdagar på området för att skapa en mötesplats mellan stugägare. Tack Erling för att du har varit med om att forma och utveckla Måsen!

Anders Karlsson genomförde på ett elegant sätt lördagens schlagerquiz som vanns av lag ”Vaktis” bestående av Christer Roos och Eva-Karin Lind, Stephan och Ann Lundh, Roland Pettersson samt Majvi och Sven Elmberg.