Till Måsenknatet den 17/8 är det nu 12 barn anmälda ( upp till 13 år) så kom igen!

Anmäl era barn, barnbarn, barnbarnsbarn & vänners barn! De minsta kan en vuxen bära runt. Knatet startar upp kl. 11:00 med nummerlappsutdelning och uppvärmning. Därefter, vid 12-tiden, startar själva loppet som är inne på området. Bjuds på varmkorv efteråt till alla som deltagit och därefter prisutdelning. Klockan 16 får vi besök av en trollkonstnär med efterföljande lördagsgodis till alla våra barn. Pizzabagaren står redo att sälja sina vedeldade läckerheter mellan kl. 16:00 – 21:00 så missa inte det.

Vuxenprogrammet:

9:30 Friskispass vid klubbstugan

12-16 Konst- och bildutställning i klubbstugan

Lotteriförsäljning under dagen.

18:00 Halmstadsångerskan Anna Loval gästar oss. Följt av lotteridragning med väldigt många & fina priser.

Kvällen avslutas med en pop-quiz av och med Per Brolléus.

OBS! Glöm inte att föranmäla till Måsenknatet!

Anmäl barnen till Anders via mejl: ak_ljungby@outlook.com, besök honom i 84:an eller lägg en lapp i brevlåda 81-100. Alla sätt är bra bara vi blir så många barn som möjligt. Alla barn mellan 0-13 är välkomna att delta. Vi övriga hjälper till och hejar!

Varmt välkomna till VÅR dag!