Därför provar Halmstads kommun nu ett nytt sätt för att göra fler invånare delaktiga i arbetet med att skapa framtidens kommun.

Podden ”Halmstad växer” vänder sig till alla Halmstadbor och syftet är att låta olika röster och perspektiv få komma till tals. Den leds av den tidigare radiojournalisten Linda Thulin som kommer att intervjua Halmstadbor, experter och makthavare kring olika teman som berör en växande kommun.

Podden har premiär den 6 oktober och fyra avsnitt släpps på temat ”Varför behöver Halmstad växa?” samt ett introduktionsavsnitt som ger både en tillbakablick och en nulägesbild på Halmstads utveckling. Varje tema innehåller 4-5 avsnitt om ca 20 minuter. Podden finns på Halmstads kommuns hemsida i både ljud-och textformat. Podden finns även på bland annat Spotify: https://open.spotify.com/show/…

Läs hela informationen om den nya podden från Halmstad kommun här:
https://www.mynewsdesk.com/se/halmstadskommun/pressreleases/halmstad-kommun-startar-podd-om-kommunens-utveckling-3133784